onsdag 1 april 2009

Prisa Gud!

Ja, prisa Gud här kommer skatteåterbäringen!!! Man har ju haft hjärtat lite lätt i halsgropen när man kollat postlådan senaste veckan och idag låg dom så där (kuverten alltså, inte våra hjärtan..). Och pengar tillbaka fick vi. Egentligen är man ju hyfsat nöjd bara man slipper betala tillbaka, men just i år satt det lite extra fint med pengar tillbaka med tanke på bröllopet och så. Miljonärer blev vi väl knappast men ett litet tillskott blev det ju i alla fall!
Ikväll ska vi ha myskväll. Eftersom Daniel jobbar mycket helgkvällar ser ju inte våra veckor ut som hos medelsvensson så vi passar på att ha myskväll mitt i veckan istället. Tacos och eventuellt en film blir det. Mysigt.

Hoppas ni också får en mysig kväll, svenssonveckor eller inte!

2 kommentarer:

Vera.m.fl sa...

Det är nästan lite tankeöverföring här, tror vi svarade nästan samtidigt på varandras sida *skrattar* Lovar- vi ska mysa extra mkt och säkerligen spendera pengar oxå, bara jag hittar ngt bra scrapställe att handla på... Sen vore det skoj om vi fick ihop nån date med lite scrap- och skitsnack och kanske lite pyssel oxå :)

Sköt om dig!
Kram

Karro sa...

Visst känns det nästan som att vinna på lotteri? Vi fick också tillbaka en slant och det lär nog inte bli några problem att använda upp dom pengarna :)