måndag 6 april 2009

VAB

Ja, då skulle man ge sig in i vab-träsket då. Mira har 39 graders feber så det är ju bara att stanna hemma från jobbet. Man får ju lite mardrömmar när man hört så mycket om folk som aldrig får ut sina pengar, men jag måste faktiskt säga att vi har haft förhållandevis lite strul med försäkringskassan. Men det är ju mycket att hålla reda på så man inte bryter nån regel utan att ens vara medveten om det. Jag ringde dit och överröste dom med frågor så det inte ska behöva bli nåt tjorv i efterhand, men som sagt kan man ju aldrig vara för säker när det gäller Fk...

Igår åkte vi ut en snabbis till stugan i det vackra vädret - underbart!!! Man längtar mycket till påsk nu, även om det tydligen inte alls ska bli speciellt bra väder. Men vi får väl hoppas att prognosen har fel! Trevligt blir det hur som helst. Hoppas bara vi får vara friska..

Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Vera sa...

Usch vad tråkigt att vara hemma och vara sjuk- främst för lilldotras skull. Beroende på hur sjuka dom är så känner man sig så maktlös när dom små liven inte mår bra!
Hoppas ni kryar till snart så att påsken är räddad- då är det bara vädret ni inte kan rå på :)

Hur gick det att jobba på Tjejkvällen, höll ni på att dö av leda eller fanns det dom som vågade in och handla i en herrbutik?! :)

Ha det gott
Kram

Pernilla sa...

Hejsvejs :)

Kikar in för att önska dig en Trevlig Påsk :) Hoppas du å familjen får det bra :) Osså hoppas vi på Sooool ;)