torsdag 4 februari 2010

Ett liv utan dator..

Ja, det har jag haft nu i två månader och klarat mig förvånandsvärt bra. Visst har det varit lite besvärligt ibland att inte bara kunna "kolla upp" saker på nätet, det är ju oftast den enklaste lösningen. Så nu har man fått använda sin kreativitet till annat itsället. Grejen var den att våran dator tappade anslutningen till internet nån gång där i mitten på december och det var inte förrän igår som vi fick det fixat.

För att sammanfatta: Julen spenderades med min sida av släkten i år. Det var mysigt och alldeles underbart och gick alldeles för fort som vanligt. Barnen var inte rädda för tomten och både dom och vi fick alldeles för mycket julklappar. Man åt alldeles för mycket mat och godis, precis som vanligt och precis som det ska vara. Daniel jobbade för mycket och det var tråkigt men man får fösöka glädja sig åt de lediga stunder man faktiskt hade.

Nyår firade vi i Blåsmark tillsammans med goda vänner. Vi var mer förundrade av hur många barn vi lyckats producera under de senaste tre åren (6 stycken och en 7:e på väg) än alla vackra fyverkerier. Ny tradition för i år var att vi träffades lite tidigare än vanligt och pappor och barn åkte iväg på Nimbys medan vi mammor lagade mat och hann prata av oss lite. Den traditionen tar vi med till nästa år va?!

Januari har varit hyfsat händelselös förutom en tripp till stugan med bästaste familjen Nilsson/Marklund. Mycket trevligt!

Nu har vi klivit in i Februari och jag längar efter sommar och sol. Bad och bus på stugan, solvarma barnkinder, jordgubbar, grilldoft...

Inga kommentarer: