söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag




Inte en helt oväntad titel en sån här dag kanske. Egentligen är jag väl en av dom som tycker att det är ett komersiellt dravel det här med alla hjärtans dag, men tyvärr så är det nog så för många av oss att vi faktiskt kan behöva en liten påminnelse om att vara lite extra kärvänliga och snälla med våra nära.


Vi startade då denna dag men en tripp ut i det härliga vädret tillsammans med Lisa & David och Sandra & Jesper. Mycket trevligt fast vi tyvärr fick sitta i skuggan för att alla solplatser redan var upptagna på "Pottan". Det grillades korv och ungarna åkte bob (och jag fick avnjuta Lisas supergoda fika). En riktigt bra start på dagen! (Bilderna skulle egentligen ha varit här och inte i början av inlägget men jag vet tametusan inte hur man gör...)




Sen åkte vi hem och medan Daniel och barnen duschade av sig röklukten gick jag ut i garaget och målade om ett "Kupan-fynd". Bild kommer senare.
Nu har vi precis varit och handlat. Vi ska försöka oss på en liten myskväll med god mat och en romantisk film men vi får väl se hur det går med det. Brukar tyvärr ha oturen att så fort vi planerar nåt sånt så blir nåt av barnen sjukt/vägrar sova/vaknar tusen gånger eller så.. Men det är väl så det är. Bara att gilla läget! :)

Inga kommentarer: